Menu
Your Cart

OBRAZNE MASKE

Pri omejevanju širjenja pandemije novega koronavirusa je pomembna tudi uporaba zaščitnih mask, posebej pri zdravstvenih delavcih in drugih najbolj izpostavljenih skupinah. Različni tipi mask nudijo različno stopnjo zaščite.

Pri nas lahko kupite skoraj vse tipe mask, registrirane v EU in z vsemi pripradajočimi certifikati. 


Model: HIG-AM-10
V škatli je 10 kosov mask. Cena za 1 masko je 0,28€Potreba po menjavi mask izhaja iz dejstva, da maske za enkratno uporabo niso namenjene dezinficiranju in s tem varni vnovični uporabi, saj jo z dihanjem navlažimo in tako spremenimo njene lastnosti. Zato je smiselna uporaba kakovostnih higiensk..
2.32€
Brez DDV:1.90€
Model: HIG-3LY-AM
V škatli je 50 kosov mask. Cena za 1 masko je 0,17€Potreba po menjavi mask izhaja iz dejstva, da maske za enkratno uporabo niso namenjene dezinficiranju in s tem varni vnovični uporabi, saj jo z dihanjem navlažimo in tako spremenimo njene lastnosti. Zato je smiselna uporaba kakovostnih higiensk..
8.54€
Brez DDV:7.00€
Model: FFP1-NR
V vrečki je 5 kosov mask. Cena za 1 masko je 1,50€Po evropskih standardih so to filtrirne maske s skupno kratico FFP (Filtering Facepiece Particles). Nosilca maske zaščitijo pred vdihavanjem kapljic in tudi delcev, razpršenih v zraku. Za uporabnika so bolj neudobne kot kirurške, saj otežujejo d..
7.50€
Brez DDV:6.15€
Model: FFP2-KLT01-AM
V vrečki je 5 kosov mask. Cena za 1 masko je 2,81€Po evropskih standardih so to filtrirne maske s skupno kratico FFP (Filtering Facepiece Particles). Nosilca maske zaščitijo pred vdihavanjem kapljic in tudi delcev, razpršenih v zraku. Za uporabnika so bolj neudobne kot kirurške, saj otežujejo d..
14.03€
Brez DDV:11.50€
Model: FFP3-NR
V vrečki so 3 kosi mask. Cena za 1 masko je 3,2€Po evropskih standardih so to filtrirne maske s skupno kratico FFP (Filtering Facepiece Particles). Nosilca maske zaščitijo pred vdihavanjem kapljic in tudi delcev, razpršenih v zraku. Za uporabnika so bolj neudobne kot kirurške, saj otežujejo dih..
9.60€
Brez DDV:7.87€
Model: FFP3-NR-RES
V vrečki so 3 kosi mask. Cena za 1 masko je 3,80€Po evropskih standardih so to filtrirne maske s skupno kratico FFP (Filtering Facepiece Particles). Uporabnika zaščitijo pred vdihavanjem kapljic in tudi delcev, razpršenih v zraku. Za uporabnika so bolj neudobne kot kirurške, saj otežujejo dihan..
11.16€
Brez DDV:9.15€
Model: OTR-HIG-AM
V vrečki je 10 kosov mask. Cena za 1 masko je 0,41€Potreba po menjavi mask izhaja iz dejstva, da maske za enkratno uporabo niso namenjene dezinficiranju in s tem varni vnovični uporabi, saj jo z dihanjem navlažimo in tako spremenimo njene lastnosti. Zato je smiselna uporaba kakovostnih higiensk..
4.64€
Brez DDV:3.80€
Model: PVC-CC-2A1
NOVO! BLOKIRAJTE BAKTERIJE, NE VAŠEGA NASMEHA!V škatli je 5 kosov mask. Cena za 1 masko je 1,46€Izdelek je zasnovan za zaščito in udobje.  Actinia Shield dviguje izraz higiena na višji standard. Naša prosojna maska ​​se široko uporablja v prehrambeni in storitveni industriji ter na področj..
7.93€
Brez DDV:6.50€
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)
Privolitveno besedilo
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.