Menu
Your Cart

Maske tipa FFP - zaščitne

Po evropskih standardih so to filtrirne maske s skupno kratico FFP (Filtering Facepiece Particles). Nosilca maske zaščitijo pred vdihovanjem kapljic in tudi delcev, razpršenih v zraku.

Za uporabnika so bolj neudobne kot kirurške, saj otežujejo dihanje in hitreje pride do znojenja, vendar pa ponujajo zaščito pred vdihovanjem nalezljivih patogenov.

Na voljo so v obliki školjke ali račjega kljuna, lahko so dvo- ali trislojne, lahko imajo dihalni ventil.


Model: FFP1-NR
V vrečki je 5 kosov mask. Cena za 1 masko je 1,50€Po evropskih standardih so to filtrirne maske s skupno kratico FFP (Filtering Facepiece Particles). Nosilca maske zaščitijo pred vdihavanjem kapljic in tudi delcev, razpršenih v zraku. Za uporabnika so bolj neudobne kot kirurške, saj otežujejo d..
7.50€
Brez DDV:6.15€
Model: FFP2-KLT01-AM
V vrečki je 5 kosov mask. Cena za 1 masko je 2,81€Po evropskih standardih so to filtrirne maske s skupno kratico FFP (Filtering Facepiece Particles). Nosilca maske zaščitijo pred vdihavanjem kapljic in tudi delcev, razpršenih v zraku. Za uporabnika so bolj neudobne kot kirurške, saj otežujejo d..
14.03€
Brez DDV:11.50€
Model: FFP3-NR
V vrečki so 3 kosi mask. Cena za 1 masko je 3,2€Po evropskih standardih so to filtrirne maske s skupno kratico FFP (Filtering Facepiece Particles). Nosilca maske zaščitijo pred vdihavanjem kapljic in tudi delcev, razpršenih v zraku. Za uporabnika so bolj neudobne kot kirurške, saj otežujejo dih..
9.60€
Brez DDV:7.87€
Model: FFP3-NR-RES
V vrečki so 3 kosi mask. Cena za 1 masko je 3,80€Po evropskih standardih so to filtrirne maske s skupno kratico FFP (Filtering Facepiece Particles). Uporabnika zaščitijo pred vdihavanjem kapljic in tudi delcev, razpršenih v zraku. Za uporabnika so bolj neudobne kot kirurške, saj otežujejo dihan..
11.16€
Brez DDV:9.15€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Privolitveno besedilo
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.