Menu
Your Cart

Polikarbonatne maske

NOVO ! NOVO!       BLOKIRAJTE VIRUSE, NE VAŠEGA NASMEHA      NOVO! NOVO!

Higienska maska iz polikarbonatne mase s svojim prozornim ščitom zagotavlja varnost vašega podjetja, ob tem pa ne prekriva mimike obraza zaposlenega.

Ščit je opremljen z napredno tehnologijo prevleke, ki preprečuje nalezljive viruse, ki se širijo z govorjenjem, kašljanjem in kihanjem.

PREGLEDNOST

Zagotovite prijazno storitev strankam in jasno komunikacijo s prozorno masko. Opremljena je tudi s prevleko proti meglenju, ki vam omogoča, da nasmeh ohranjate ves dan.

UPORABNIKU PRIJAZNO

Razmišljamo o vaših kupcih, pomislimo pa tudi na vas. Polikarbonatna higienska maska je priročna, nastavljiva in lahka. Izdelek je s svojimi nadomestljivimi deli ponovno uporaben in ekonomičen. Vzdrževanje je enostavno, odatna sterilizacija pa ni potrebna.

Model: PVC-CC-2A1
NOVO! BLOKIRAJTE BAKTERIJE, NE VAŠEGA NASMEHA!V škatli je 5 kosov mask. Cena za 1 masko je 1,46€Izdelek je zasnovan za zaščito in udobje.  Actinia Shield dviguje izraz higiena na višji standard. Naša prosojna maska ​​se široko uporablja v prehrambeni in storitveni industriji ter na področj..
7.93€
Brez DDV:6.50€
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)
Privolitveno besedilo
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.