Menu
Your Cart

COVID-19 PRIPOMOČKI

Koronavirusna bolezen (COVID-19) je nalezljiva bolezen, ki jo povzroča novo odkriti koronavirus.
Večina ljudi, ki zbolijo za boleznijo COVID-19, ima blage do zmerne simptome in bolezen preboli brez posebnega zdravljenja.

Med osebno varovalno opremo v zdravstvu sodijo: obrazne maske za zaščito dihal, zaščitna očala, pokrivala in oblačil in zaščitne rokavice. Glavni namen uporabe osebne varovalne opreme v zdravstvu je zaščita pacienta in zdravstvenega osebja, s ciljem varovanja pred nevarnostmi za zdravje. Zaradi trenutnih razmer pa smo tudi običajni civilisti primorani k uporabi osebne varovalne opreme pri vsakodnevnih opravilih zunaj gospodinjstva.
Model: PCR-TE-COV2-STOR
To je preiskava, ki temelji na tehnologiji verižne reakcije s polimerazo (angl. polymerase chain reaction – PCR).Testiranje poteka tako, da pri posamezniku vzamejo bris iz nosnega dela žrela. Tega nato v laboratoriju testirajo in majhne količine genskega materiala (dednine) v vzorcu (npr. RNK virusa..
89.00€
Brez DDV:89.00€
Model: TER-BK
Brezstični IR termometer omogoča enostavno merjenje telesne temperature. Primeren je tudi za merjenje temperature tekočin in temperature v prostoru. Odlikuje ga pregleden zaslon  na katerem se izpisujejo meritve, ter hitra in enostavna uporaba. Čas merjenja traja manj kot dve sekundi. Nudi do 5..
34.16€
Brez DDV:28.00€
Model: HIT-TE-COV2-STOR
Glavne prednosti antigenskih testov:Hitri in enostavni za uporaboZanesljivi rezultati v samo 15 minutahZa izvedbo testa ne potrebujemo laboratorija in se lahko izvede direktno pri naročnikuCenovna dostopnostLahko se jih hrani pri sobni temperaturiNi navzkrižne reaktivnosti s človeškimi patogenimi ko..
19.00€
Brez DDV:19.00€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Privolitveno besedilo
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.